Zelfde energie, lagere energierekening. Hoe dat kan?

Deelnemers aan het Nederlands Bedrijven Collectief krijgen energie van betrouwbare A leveranciers. Maar wel voor een lagere prijs. Hoe dat kan? Heel eenvoudig: doordat wij heel veel energie tegelijk afnemen.

Pure inkoopkracht

Het idee is eigenlijk heel eenvoudig: door de energievraag van een groot aantal bedrijven te bundelen, bieden we de grote energieleveranciers afzetgarantie en daardoor realiseren wij weer voor onze klanten de besparingsgarantie.

Besparen op energie voor ondernemers

In het Nederlands Bedrijven Collectief bundelen wij de inkoopkracht van bedrijven in de meest uiteenlopende branches. We vertegenwoordigen fabrieken en productiebedrijven, maar ook bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Wat deze ondernemers bindt, is dat ze energie nodig hebben voor hun bedrijfsvoering. Die energie leveren wij graag. Tegen slimme inkoopprijzen.

Deelnemen aan het Nederlands Bedrijven Collectief kost maar 5 of 10 euro per aansluiting per maand, afhankelijk van uw verbruik. Daarvoor bespaart u aanzienlijk op uw kosten voor energie, én u betaalt geen vastrecht.

Wilt u samen met vele andere ondernemers ook profiteren van een besparing op uw kosten voor energie? Schrijf u in!